comments 15

Enimmäkseen poutaa, idässä paikoin sadekuuroja

Kesäinen pakomatka alkoi hakeutumalla Kirjatoukan vanhempien helmoihin, tsehovilaiselle huvilalle Porvoon taakse.

Radio supisee nurkassa, äiti häärii villinä keittiössä, lapset pelaavat aina, aina Afrikan Tähteä. Minä kahmin kirjapinoja hyllyistä mutta putoan kuitenkin tuvan sohvalle syvään uneen.

Kun saamme vihdoin viitottua äijät rantasaunalta sisälle (kyllä, tämä on maailma, jossa naiset edelleen kokkaavat sillä aikaa kun miehet saunovat) alkaa illallinen, joka on sekä hyvä että kaunis. Viini haetaan maakellarista, pullon kyljet helmeilevät. Sataa, sytytämme kynttilät.

Niin kivoja kuin omat vanhemmat ovatkin, pari yötä yhdessä on aika lailla maksimi. Nyt viivyimme vain yhden yön, ja erosimme siten sulassa sovussa.

Kiitos majapaikasta, paapomisesta ja ranskalaisista pellavalakanoista, mutsi ja faija, ja vielä kerran onnea syntymäpäivien johdosta!

15 Comments

 1. Ihana juttu taas! Ihan koin olevani mukana: tuntevani, haistavani, maistavani joka tavun. Tätä olen kaivannut. Tosi hyvä, että olet taas takaisin ja kirjoittamassa!!! Kuvat ovat mahtavia! Kiitos Herra Kamera 🙂

 2. Siis mikä paratiisi! Aivan ihana. Ja minulle kelpaa se maailma, jossa naiset kokkaa ja miehet saunoo mukuloiden kanssa. Ruoan jälkeen kun naiset voi painua jälkilöylyihin ihan itse ja nauttia saunan rauhasta ilman uitattamista:D.

  • Onhan se, kaunis kuin mikä! Minusta olisi joskus ihanaa haahuilla saunasta valmiiseen pöytään, voisihan sitä ainakin kokeilla 😉

 3. Ihastuttava huvila! Kuvat ovat niin tunnelmallisia, että tutkin jokaista vaikka kuinka kauan.

 4. ihana paikka 😀 hassua, aloitit kesän pakoilun Porvoosta joka sattuu olemaan mun kotipaikka josta me lähdettiin kesää karkuun, tai etsimään, Tanskan hiekkarannoille. Ja edelleen hassua, mä löysinkin täältä syksyn alun, tuulee myrskyää illat pimenee, kynttilät palaa, mut edelleen hiekkaa varpaiden välissä 🙂

  • Suosittelen lämpimästi <3 ja varsinkin pohjoisJyllantia! Valo ja värit ovat kyllä ihan parhautta!

 5. Anonyymi says

  Ihania kuvia! mistäköhän porvoo-taulu on peräisin, ja onkohan sellaista vielä mahdollista löytää jostakin..?
  t. Essi

  • Porvoo-taulu on muistaakseni jostain tien varren vanhaintavaran-ladosta, uskoisin, että niitä vielä jossain pyörii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.