Valitse sivu

Tyylikäs ystäväpariskunta porhalsi Kirjatoukan ja Herra Kameran vierastaloon melkein suoraan Lontoosta, viikonlopun viettoon. Kainalossa laatikollinen viiniä, upeita teepurkkeja, lapsille kirkkaankeltainen Selfridgesin paperipussi täynnä herkkua ja hauskaa.

No, toivottavasti Kirjatoukkakin onnistui hemmotteluyrityksissään: Täktomin Havsgårdar-tilalta oli haettu etukäteen hyvät lihat, ja niinpä viikonloppuna nautittiin niin Burgundin pataa kuin (ehkä elämäni mehevimpiä) hampurilaisia. Ulkona kelpasi grillailla, lämpötilahan hillui parissakymmenessä!

Hampurilaisten lyömätön kumppani oli muuten samaisten Havsgårdilaisten ”Tomato Chutney”. 

Aurinkoonhan me menimme myös nauttimaan maljat kuplivaa Itämeri Maratonin juoksijoiden kunniaksi, kannustusmielessä, tietenkin. Ja juuri silloin lipui Googlen kamera-auto pitkin Appelgrenintietä, niin että saa nähdä tallentuiko Kirjatoukan skoolaus nyt isommallekin yleisölle.

Ja sitten nuo rakkaat roistot vielä taisivat tietää, ettei Kirjatoukka kumminkaan sitä kymmentä miljoonaa………. ja hakivat salaa naapurikauppa Villa Himasta Kirjatoukan himoitseman kiinalaisen paperipytyn, joka löytyi heidän lähtönsä jälkeen vierastalosta kera kiitos-kortin. Mihin ihminen tarvitsee miljoonia, kun hänellä on niin kivoja ystäviä?