comments 4

Ei raha, rikkaus, mammona

Lauantai-iltaan mahtui elämys jos toinenkin. Kiisimme muutamassa minuutissa kylläisinä kuin kissanpennut Lyonista Pariisiin, eli pirullisen taksikuskin kyydillä Töölöstä Hakaniemeen.

Paikka oli Juttutupa ja bändin nimi Mustat Silmät. He ovat ennenkin saaneet tämän rouvan nutturan purkautumaan ja paidannapit sinkoilemaan. Mihin he minussa oikein osuvat? Kadonneeseen seikkailunhaluun? Mutta myyty oli Herra Kamerakin, ensikertalainen, siellä se keikkui kaiteella yhdellä jalalla, yhtä hurmoksessa kameransa kanssa kuin soittajapojat omissa hommissaan.

Jori Kalliola laulaa, mutta myös tanssii. Kitarassa Teemu Hokkanen, haitaria kurittaa Olli Rautiainen, Matti Vallius on kontrabasson varressa ja rummuissa ah, niin tyylikäs Tero Kling. Tällä keikalla nähtiin myös vieraileva tanssitaituri. Tuohon ei valkoinen mies pysty! (Paitsi se Jori.)

Melkein suoraan Hakiksesta Mustat Silmät lähtivät turneelle Saksaan ja Puolaan. Hankoon me saamme tämän porukan elokuun lopussa Le Petit Festival-teatteripäiville, muut keikkapaikat löydät täältä. Jori Kalliolan taidetta on esillä vielä reilun viikon verran Helsingin Bulevardilla. Jutun otsikko on poimittu Mustien Silmien biisistä Raha.

4 Comments

 1. Anonyymi says

  Oi, jospa oisin saanut olla mukana noissa bileissä…Lyonissa voinkin käydä syömässä kesälomalla, kiitos vinkistä!

  Noi sun kesäduunit kuulostaa kanssa hauskalta menolta, mutta vähän ahdistelen, että jäädänkö me ihan ilman blogitekstejä koko kesäks, kun Kirjatoukka paiskii muita hommia? Pitääkö munkin hommata kasvimaita, festareita, kesävieraita, kirjoitettavia elämänkertoja, siivottavia ullakoita sun muita, etten ehdi tänne koneelle kuikuilemaan?

  Belgian Lempi

  • Veikkaan, että oisit ollut hyvää seuraa Lempi!
   Kyllä muakin ihan hirvittää, että miten ihmeessä mä taas kaiken handlaan. Mutta blogi on kuitenkin se kaikista rakkain palikka <3 Älä siis mee vielä siivoamaan ullakoitas!

 2. Anonyymi says

  Huh, en onneks ehtiny valtaamaan naapurin ullakkoa, mutta hätäpäissäni jo googlailin, että provinssirokissa olis muse, kent, the cardigans ja scandinavian music group, flowssa songhoy blues, pori jazzissa emily sandé ja paloma faith ja sitten on tietysti mahtava le petit festival Hangossa, missä ihan koko ohjelma on loistava! Mun pitää siis tulla koko kesäksi Suomeen ja voittaa lotossa…mielummin toisin päin, että ehdin ostaa kaikki liput ajoissa.

  Belgian Lempi

  • Aika loistavan ohjelman olet löytänyt kesäksi!! Pidän peukkuja, kyllä lottopallojen jumalat saisivat nyt olla sulle suosiollisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.