Valitse sivu

Pieni välimuikkari!

Hanko Off Season – gaalapuserostani (The Gaala!) on kyselty paljon: katu-uskottavan paljettiunelman toteuttivat siis vainio.seitsonen -merkin coolit Johanna & Merja, löydät heitä Helsingistä Liike-nimisestä liikkeestä Fredalta. Halusin jännittävään iltaan ylleni jotain rentoa, jossa on hyvä olla ja jujua. Ihan samanlaisenkin saa tilata, olen antanut luvan, tai sitten kehitellä omanlaisensa. Rohkeasti vain ottamaan yhteyttä! Ihan superkiva idea myös joululahjaksi jollekin Hanko-hullulle vaikka lahjakortin muodossa.

Tuo musta villakangastakkinikin on vainio.seitsosen. Se saa kehuja missä kuljenkin. Se taittuu juhliin mutta raahustan siinä myös rantalenkkejäni. Ranskanmatkalla asuin takissa, se on ehdottomasti ”ranskalaisin” vaate, jonka omistan, ja onnistun näyttämään siinä aina tyylikkäältä. Carltonin tai Negrescon terasseilla se oli onnen omiaan, hyvä etteivät punaista mattoa levittäneet. Eilen taas makasin takkeineni ja herrakameroineni selälläni Hangon Bellevuen hiekassa, simpukoissa ja levässä ja otin aurinkoa. Vain pakkaskeleillä joudun siirtämään sen sivuun odottamaan plusasteita. En voi kyllin painottaa, kuinka oikealta tuntuu maksaa Suomessa ammattilaisten tekemästä vaatteesta, laadukkaasta käsityöstä ja hyvistä materiaaleista. Kuin taiteeseen satsaisi. Liikkeessä jäljellä tämän aamun tsekkaukseni perusteella vielä valkoinen ja harmaa, takin hinta on 230 euroa. (Oi harmaakin ois hieno!) Takki on esitelty aikaisemmin täällä.

Pusero toteutettiin blogiyhteistyön merkeissä ja Hangon matkailutoimiston osittain tukemana. Takki on ihan itse ilolla ostettu ja maksettu.