Valitse sivu

Nyt sen teimme, mistä olen monessakin raflassa haaveillut. Tilasimme pelkkiä alkuruokia pöydän täydeltä ja närpimme luvan kanssa ristiin rastiin.

Paikkana oli helsinkiläinen meksikolaisravintola Patrona, jonka listaa olen kolunnut pariin otteeseen ennenkin. Siksi keksinkin ehdottaa pöytäseurueelle tätä lähestymistapaa, alkupaloissa kun on usein enemmän ainakin minun mielikuvitustani soittelevia säveliä kuin pääruoissa. Ilokseni perhe suostui ja fiesta saattoi alkaa. Erilaisia annoksia oli listalla kuusi, joista osa lämpimiä. Kasvista, kalaa, rapuja ja lihaa, setti tasapainossa senkin puoleen. Me tilasimme listan tuplana eli 12 alkuruokaa. Emmekä jaksaneet syödä kaikkea, vastauksena sille, joka epäili jäikö nälkä. Avasimme illan mahtavilla cocktaileilla, joista osa tehtiin neitseellisinä seurueemme iät huomioiden.

Muillekin mekkalasta tykkääville tiedoksi, täältä sitä löytyy. Ihan kuin olisi käynyt pienellä kaukomatkalla. Teki mieli venytellä vähän espanjankielentaitoja tarjoilijapoikain kanssa, mutten kehdannut. Kiva ilta!

Lisäksi: Toinen kiva uusi ravintolatuttavuus tällä reissulla oli superhyvä kiinalainen Dong Bei Hu.