Valitse sivu

Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kolmas ravintola availee oviaan. Boulevard Social on yhdistelmä Välimerellisiä makuja; Kreikkaa, Tunisiaa, Libanonia, Marokkoa… Bistro-miljöö on rento ja kutsuva, ja tyyli jatkuu aina naistenhuoneen kauniisiin käsienpesualtaisiin ja kaakeleihin asti. Poimitaan sivuilta hiukan lyyristä makupalaa:

MENU BOULEVARD

GRILLED GREEN MUSSELS `ON A STICK´
– grillattuja vihersimpukoita, punaista harissaa, sitruunaöljyä, chorizo-salsaa

LEBANESE TAR-TAR
– marmorihärkä-tartar, `harissa remoulade´, kaprista, rapeaa leipää

SCALLOPS CEVICHE & FETA
– kampasimpukkaa, ceviche-lientä, fetajuustoa, kurkkua, tomaattia, basilikaa

LAMB CHOPS `ZHOUGH´
– mintulla maustettuja lampaankyljyksiä, pinjansiementä, minttu `labneh´, lampaanmaitojuustoa

`FASSI´ PAN FRIED SALMON
– pannulla rapeapintaiseksi paistettua lohta, `fassi´-hunajadressing, viinirypälettä, omenaa

PITALEIPÄÄ & `BABAGANOUSH´

MINCED LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
– grillattu kebab varras hienonnetusta lampaasta,
fenkolisalaattia, hummusta, chilimajoneesia

`SOCIAL´ BAKLAVA
– baklava pistaasista ja hunajasta, jogurttia,
sableella maustettua jäätelöä

Juomat taloon valitsee sommelier Janne Halla.

Yksi huono puoli ravintola Boulevard Social’issa on. Se sijaitsee Helsingin Bulevardilla, ei Hangon 🙂

Kuvat: Herra Kamera

Psssssst: Surffilauta seinällä, Joachim Lindholm, Hanko!