Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kolmas ravintola availee oviaan. Boulevard Social on yhdistelmä Välimerellisiä makuja; Kreikkaa, Tunisiaa, Libanonia, Marokkoa… Bistro-miljöö on rento ja kutsuva, ja tyyli jatkuu aina naistenhuoneen kauniisiin käsienpesualtaisiin ja kaakeleihin asti. Poimitaan sivuilta hiukan lyyristä makupalaa:
MENU BOULEVARD
GRILLED GREEN MUSSELS `ON A STICK´
– grillattuja vihersimpukoita, punaista harissaa, sitruunaöljyä, chorizo-salsaa
LEBANESE TAR-TAR
– marmorihärkä-tartar, `harissa remoulade´, kaprista, rapeaa leipää
SCALLOPS CEVICHE & FETA
– kampasimpukkaa, ceviche-lientä, fetajuustoa, kurkkua, tomaattia, basilikaa
LAMB CHOPS `ZHOUGH´
– mintulla maustettuja lampaankyljyksiä, pinjansiementä, minttu `labneh´, lampaanmaitojuustoa
`FASSI´ PAN FRIED SALMON
– pannulla rapeapintaiseksi paistettua lohta, `fassi´-hunajadressing, viinirypälettä, omenaa
PITALEIPÄÄ & `BABAGANOUSH´
MINCED LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
– grillattu kebab varras hienonnetusta lampaasta,
fenkolisalaattia, hummusta, chilimajoneesia
`SOCIAL´ BAKLAVA
– baklava pistaasista ja hunajasta, jogurttia,
sableella maustettua jäätelöä
Juomat taloon valitsee sommelier Janne Halla.
Yksi huono puoli ravintola Boulevard Social’issa on. Se sijaitsee Helsingin Bulevardilla, ei Hangon 🙂
Kuvat: Herra Kamera
Psssssst: Surffilauta seinällä, Joachim Lindholm, Hanko!
just niin….kun siinä Hangon Bulevardin kulmassa on jo paikkakin valmiina 🙁