Valitse sivu

Olen ollut ihan jumissa nupistani viime aikoina. Mieli on veivannut asioissa, jotka eivät ole kovin keveitä. Ainoita valopilkkuja vapun jälkeisessä elämässäni oli se, että hoitaja tuli vetämään minut magneettikuvaustunnelista juuri kun korvakuulokkeissa kailottava radiojuontaja uhkasi soittaa seuraavaksi Arttu Viskarin biisin Tuntematon potilas…

Hetkinen hetkinen, peruutetaas vähän. Onhan ollut muitakin iloja, onhan?

1. Olen kieltänyt lapsiani kutsumasta toisiaan ”idiootiksi”, tai ”tyhmäksi”. Jos on pakko haukkua sisaruksiaan, olisivat edes luovia. No, pikkuveli oli, viimeksi kun kuulin, ”simpukan munuainen”. Piste siitä.
2. Kävin Helsingissä, jossa hermostuin kolme kertaa pahan kerran, mutta menomatkalla junassa sain ihanaa juttuseuraa, niin ihanaa, että jatkoimme vielä hetken kiertelemällä Akateemisessa ja nauttimalla yhteisen lounaan Café Aallossa.
3. No ja se Akateeminen noin ylipäätään. Se on ehkä ainoita paikkoja tällä hetkellä, kodin lisäksi, jossa minun on helppo hengittää. Lehtiosaston myyjätär tunnisti, kysyi toisena päivänä eivätkö eiliset lehdet riittäneet. Eiväthän ne.
4. Herra Kameran kainalo. Ja Yann Barthés ja Blake Shelton, etänä 🙂 🙂
5. Canal + ja Le Petit Journal. Siis miten en ole ymmärtänyt, että voin katsoa netistä Le Petit Journalia?? Tämän minulle opetti se junaseura, nyt ymmärtänette miten ihana hän on. Ja Ranskan presidentinvaalien tuloslaskentaahan voi seurata suorana Yle Areenan kautta (FT2). Nyt.
6. Sain valokuvataulun, upean kuvan Venetsiasta, esittelen sen teille pian.
7. Siihen nähden, että aion viettää kesäkuun Ranskassa, niin aika hiukan on vielä valmista. Ei lentoja, ei taloa, ei mitään. Mutta unelma, se elää ja voi hyvin!
8. Tuoksukynttilät ja macaron-leivokset. Kertokaa jos tiedätte jonkun, joka pakkaa ostokset kauniimmin kuin S.A.L.I.n Tuula?
9. Elokuvailta Herra Kameran studiolla ja hammastahnanvärinen absurdi Iosselianin elokuva.
10. Pieni poika tuossa kyljessä kiinni, piirtää toista tuntia omaa versiotaan ”Huudosta” ja aikoo myydä sen kahdella miljoonalla eurolla. Ja kohta kylkijengin nuppiluku kasvaa kolmeen, kun tyttäretkin kotiutuvat kisoista. Teekattila tulille ja juustovoileipiä vadillinen.

… Hui miten hyvää tekee listata kaikki onnenaiheensa! Mikäs hätä tässä!