comments 17

And my dear, we’re still goodbying

Aina sama juttu. Tässä kohtaa iskee haikeus. Hulluko mä olen kun jätän kotini ja lähden seikkailemaan maailman toiselle puolen? Minähän rakastan omaa kylääni, omaa mertani, omaa sänkyäni ja omaa kolhiintunutta keittiönpöytääni!

Samaan aikaan varpaat villasukissa kipristelevät jännityksestä, tekisi mieli jo karauttaa matkaan.

Juuri nyt matkalaukut lojuvat vielä suut ammollaan pitkin huushollia, niihin lentää aina välillä kaaressa muutama riepu, kenkä, kirja. Kolme viikkoa on pitkä aika, mutta laukut ovat onnettoman pieniä. Emme voi vaihtaa maisemaa isojen pakaasien kanssa, on oltava tiivistä ja tehokasta. Olen saavuttanut pisteen, jossa ikävöin jo jopa omia vaatteitani, niitä, jotka eivät mahdu mukaan. Perillä on kevät, joka siellä tarkoittaa lämpöisiä päiviä, mutta kylmiä, jopa pakkasen puolelle liukuvia iltoja ja öitä. Pakkaa siinä sitten järkevästi. Pakkaamista mutkistaa myös se, että pitäisi sekä edustaa että reppureissata. Pelaan eräänlaista vaatepalapeliä, en vain omalta, vaan myös nuorison osalta. Parkkonen on toki jo ehtinyt hävittää uuden, timmin, ranskalaisen pukunsa housut jonnekin. Hän on omillaan.

Vaikka olen ollut hyvissä ajoin vauhdissa matkavalmisteluineni, kaikki jää kuitenkin viime tippaan. Tammisaaren poliisilaitos unohtaa laittaa pojan passitilauksen eteenpäin. Onneksi soitin. Saamme, toivottavasti, hänen passinsa lentokentältä huomenna juuri ennen lähtöä ja jos emme, niin lainaamme hurmaavaa, murrosikäistä, turhautunutta, räppiä kuuntelevaa lasta jollekin jouluksi? Minun luottokorttini puolestaan suljetaan yllättäen, se on joutunut hyökkäyksen kohteeksi, ja uusi kortti eksyy pikatoimituksesta huolimatta matkalla Hankoon. Lopulta uusi kortti saapuu tänään, päivää ennen, eli sittenkin ajoissa. Koitan muista hengittää palleaan asti ja ajattelen tequilaa.

Läppärin aion jättää kotiin. Sama se, tämä vuosi on ollut kirjoittamisen suhteen muutenkin varsin onneton. Onneksi teillä on niin säkenöivät elämät, että ette te minun surinoitani kaipaa. Juhlitte joulua sitten Belgian Lempin opeilla tai omalla kaavalla, arvaan, että teillä on ihanaa ja tähtisadetikkuja kuluu. Minä palaan sitten loppiaisen tienoilla linjoille toivottavasti uudesti syntyneenä, uudella vuodella rokotettuna. Sillä 2017 oli kerta kaikkiaan vaikea, sen suhteen ei mitään kaihoa, adieu vaan ja antaa heittää.

Aion kuitenkin sekoilla jonkun verran f:ssa ja sitäkin enemmän instassa, joten jos janoat Meksikon kuvia ja tunnelmia, hyppää viimeistään nyt kyytiin. Voisin vaikka vilauttaa jo reissun päältä kuuluisaa lentokonespa-repertuaariani, haha!

Saanen siis toivottaa tässä kohtaa teille mitä herttaisinta joulunaikaa ja kaikkea kaunista ja hyvää uudelle vuodelle. Kiitos kun olette aina mukanani, aina tukenani, ikuisesti viisaita ja iäti niin cool.

Rakkaudella,
Annanne

TallennaTallenna

17 Comments

 1. Aija huomo says

  Oikein ihanaa lomaa koko perheelle ja rentoa joulun aikaa kaukana kotoa ❤️. Terveisin Aija perheineen

 2. J. says

  Jos tuntuu ettei oikein hallitse jouluna säkenöintiä, niin kyllä se tämän kirjoituksesi jälkeen onnistuu! Ihanaa yhteistä joulunaikaa. Felíz Navidad!

 3. Nikadora says

  I Wish You Love And Adventures Forever♡

  Take Care?

 4. Oi sua ja teitä! Veikkaan, että ristiriitaiset tuntemukset lähtemisestä haihtuvat kuin tuhka tuuleen kunhan pääsette lennolle! En tainnut aiempaan postaukseesi kommentoida, jotta ne lentosukat ehdottomasti! – suosittaa tää tulppatoipilas. Ja vedenjuontia pitkällä lennolla tasaiseen tahtiin, sekin auttaa kroppaa.

  Toivon, että saatte haastavan vuoden perään reissustanne ihanimmat muistot – eläkää antaumuksella, lumoutukaa, iloitkaa, nauttikaa! Onnellista joulun aikaa ja uutukaisen vuoden vaihtumista♥

 5. Leenamari says

  Ihanaa, ihanaa Mexicoa! Rentoa joulua ja uutta vuotta! Ja tervetuloa takaisin uudestisyntyneenä, tuo hyvä karma tullessasi jotta 2018 on lempeä. Kasiin päättyvä vuosi on takuulla hyvä, seiska on lukunakin jotenkin tympeä.

  Me vietämme joulun ja lueskelemme vanhoja joulujuttujasi <3

 6. Nimetön says

  Ihanaa, kun huomaan, että olen helppo iloita perheenne puolesta. Nauttikaa ihmiset täysillä, sen uskon että aina osaatte. Onnellista ja iloista matkaa! Toivoo seuraajasi Margareetta, joka juuri huomasi olevansa “vanha täti” !!!!

 7. Teppo Töölöstä says

  Ihanaa reissua teille! ❤Ja se Meksiko, vihdoinkin! Toivottavasti kentällä sujuu kaikki niinkuin pitää ja kuopuskin pääsee matkaan? Itse en ole tänään kentällä, joten missaan teidät mutta nähdään myöhemmin ensi vuoden puolella. Feliz Navidad y Prospero Año Nuevo!?

 8. Eetu says

  Ihana postaus! Tuntui niin tutulta tuo ´eroahdistus’ kotoa lähtiessä. Olen nyt neljättä päivää Thaimaassa ja annankin vinkin, että mahdollisimman vähän vaatteita mukaan, hyvät kengät ja lennolle kunnon lentosukat jalkaan ja pehmeä huivi kaulaan.
  Me saamme nauttia kolme viikkoa tropiikin lämmöstä☀️
  Oikein ihanaa Joulua ja leppoisa lentoa Mexicoon!

 9. hanna says

  Upeita seikkailuja Meksikossa ja paljon rentoutumista koko perheelle! 🙂

 10. Kyllä kaikki sujuu hyvin, kun vaan “irrottaa köydet” ja starttaa matkaan.
  Koti pysyy täällä paikoillaan ja sinne on sitten hyvä palata – aikanaan.
  Ihanaa matkaa teille <3

 11. Marja says

  Meksiko ❤️
  Lähtisin milloin tahansa uudestaan!

 12. Pikkutalon Sanna says

  Kannat kattoon Anna! Tequilaa huiviin ja seikkailuun! Ikimuistoista seikkailua ja hyvää joulua koko perheelle!

 13. Hei, niinhän se on, että aina ennen matkaa on hankalaa. Kutsun sitä lähtökatumukseksi. Viimeistään lentokoneessa se haihtuu ja matka kallistuu hauskan puolelle.

  Rentouttavaa joulua siellä kaukana ja valoisaa vuotta 2018.

  Päivi

 14. Anna says

  Hei näin yhteisesti ja hirvittävän myöhässä kiitokset ihanista viesteistä ja matkatoivotuksista, jokaisen toki luin ja talletin sydämeen, ja niiden ansiosta matka niin hyvin varmaan menikin! Kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.