Leave a comment

Al tartufo

Ystäväni K toi Stockalta harvinaisempia herkkuja. Morellin tryffelipilkkuinen pasta oli taivaallista, niin puhtaan hyvää, voinokareen, parmesanin ja mustapippurirouheen kera. Morellin sivuilla myös muutama näppärä resepti.

Oman torin kanttarelleista syntyi myös herkkua, päivänä muutamana, ja eilen, Woody Allenin Rooma-leffan jälkeen olimme onnemme kukkuloilla, kun viimaisen korttelin mittaisen kävelyn jälkeen kotoa löytyivät ainekset tattirisottoon, ja valpolicellakin oli hengitellyt itsensä pyöreäksi ja pehmeäksi.

Kunnon kirjatoukat sekoavat syksyisin sienien lisäksi muistikirjoihin. Tämän jutun kuva on The Hach‘ilta, mutta kun nyt siinä kuumottelet, niin katso myös Notemaker‘in sivut!

Afrikkalainen huopa: Ditt & Datt, Hanko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.