comments 4

500!

Tämä on viidessadas lähetys kanavalta Kirjatoukka ja Herra Kamera. Sen kunniaksi asianosaiset siemailivat hiukan samppanjaa ja suunnittelivat jotain seksikästä photo shoottia tyyliin Lulu Gainsbourg ja Mylène Jampanoi Blastille. No, ei tullut kuvia, tuli vatsatauti. Niin proosallisesti päättyi tämän bloggaripariskunnan merkittävä juhlapäivä. Mutta elämä jatkuu, ja blogi myös, sillä blogista on tullut tärkeä ja hauska osa elämää. Toivottavasti kuljette edelleen kanssamme!

4 Comments

  1. juu, täällä seurataan! Olinkin juuri pistämässä muistutusta tuosta tärkeästä tapahtumasta, mutta tottakai huomasit sen itsekin 🙂 Onnea jatkolle! Ja parantumista

  2. Onnea vain teille reippaille. Jos olisin yhtä reipas, olisin jo blogini puolivälissä:). Meilläkin on muuten yökätty. Puoli perhettä menneenä viikkona allekirjoittanut mukaan lukien. Katsotaan onko seuraavan puolen vuoro tulevana? Toivottavasti ei, sillä täällä on menossa Uhrijuhla, jonka johdosta koululaiset lomailee keskiviikkoon asti.

  3. Onnea! Mä olen roikkunut matkassa mukana vasta hetkisen, mutta toivottavasti nään ne seuraavat 500.
    Mä oon ihan teidän fani :)!
    ja ps. vieressä makaa myös yökkäilijä…kelle nalli seuraavaksi napsahtaa…

  4. Kiitos onnitteluista ystävät! Ja ihmeellistä, vatsatauti voi siis tarttua blogista toiseen 🙂 Toivotaan terveitä päiviä, meille kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.