comments 12

250 valkoista ilmapalloa

Tästä mä just Herra Kamerassa tykkään.

Kun se saa päähänsä, että illallispöytä keskellä merta olisi tosi makee tai että pojan olisi varmaankin hauska herätä syntymäpäivänsä aamuna satoihin ilmapalloihin, niin sitten se kaikesta rahanmenosta ja vaivannäöstä huolimatta toteuttaa sen hullutuksensa. Mä en ole aina ihan varma, että jaksaisinko.

Tosin minähän se sitten kantelin kuusi kassillista rekvisiittaa silloin Bellevuen rantaan, ja toinen isosiskoista heräsi Kameran kanssa sunnuntaina kello kuusi täyttämään palloja. Niin että kyllä me kaikki näihin koohotuksiin aina osallistutaan. Ja lopputuloksesta nautitaan.

Olisinpa saanut sen ilmeen pulloon, kun sankaripoika näki aamulla lopputuloksen. Eikä iltapäivällä rantautuneen mummonsakaan naama ihan peruslukemilla pysynyt. Yhtä lailla aikuiset ja lapset hihkuivat ilmapallotaivaan alla.

Vaikka pallot olivatkin valkoisia, niin tuli tietysti mieleen ihana ranskalaiselokuva Le Ballon Rouge – Punainen ilmapallo. Muistan myös hämärästi italialaisen elokuvan, jossa laulettiin Mille bolle blu…  

12 Comments

 1. <3 <3 <3 <3 <3 !!!
  Te teette elämyksiä toisillenne ja muille! Ihana elämysperhe 🙂 Ihan mieletön idea! Meidän tytön 3 v-juhlissa oli myös palloja mutta huomattavasti maltillisemmin, olikohan kymmentäkään. Mutta ihania yhtä kaikki. Herra Kameran visuaalinen lahjakkuus vie ideat seuraavalle levelille. Paljon onnea pojalle! 🙂

  • Joo, me kuuluttais Hullunkuriset perheet-korttipakkaan 🙂 Ilmapallot ovat ihania, samoin kuin saippuakuplat ne herättävät lapsen meissä jokaisessa <3 Kiitos onnitteluista!

 2. Anonyymi says

  Onnea pojalle!

  Samassa yhteydessä ehdottaisin maljaa kaikille maailman koohottajille. Hurraa kaikelle missä nyt ei oikeastaan ole mitään järkeä, mutta joka tekee elämästä niin paljon kauniimman. Kippis ja kulaus!

  Belgian Lempi

 3. Pakko jakaa vanha muisto:

  Joskus kauan sitten puhalsimme! nukkuvan poikamme huoneen täyteen palloja synttäriyllätykseksi. Aamulla sankari löytyi sängystään kädet korvilla nukkumasta, onnettomat pallot olivat näet yöllä iloisesti poksahdelleet rikki :-). Ei mennyt meidän yllätys ihan niinkuin piti…

  • Nämäkin poksahtelivat, mutta onneksi poikanen nukkui yläkerrassa. Osa täytettiin liian täyteen, ja tiilikaton rosoihin osuessaan räjähtelivät… Mutta melkoisia puhaltajia olette olleet!

  • Meillä on ollut myös konfetteja sankarin päälle heitettäväksi ja kerran kattoon pikkuveljen toimesta yöllä ripustettu "taideinstallaatio", ikinä ei sankarparka tiedä mihin herää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.