comments 2

Vuoden vihannes

Vaikka Hanko onkin Suomen aurinkoisin kaupunki, niin pakko myöntää, että lämmin tunnelma oli kyllä sateisena ja tuulisena uudenvuodenaattona vain ja ainoastaan ystäviemme ansiota. Katsokaa tuota värikästä pöytää! Miksi kuulkaa ihminen ei tee useammin cevicheä?? Tässä versiossa oli limemehun lisäksi myös kookosmaitoa. Niin hyvää!

Rapeat tostadas’it taas kätkivät sisäänsä avokadoa, korianteria, juustoa ja kinkkua. Caesar-salaatin kastike oli niin paksua ja ihanaa, että melkein vaihdoin keskiyön maljan lusikalliseen sitä. Mutta mitämitä? Missä on kuva chilisuklaakakusta? Se taisi kadota nälkäisiin suihin valoakin nopeammin.

Chili on muuten vuoden 2013 VUODEN VIHANNES, onnea chili! <3

Nyt olen jo Helsingissä ja väijyn Akateemisen ale-laarien välissä pari päivää. Halataan jos tavataan!

Cosmopolitan noin kahdellekymmenelle:
7 dl vodkaa
9 dl karpalomehua
1,5 dl limemehua
2,5 dl Cointreau’ta
Jäitä.

2 Comments

  1. Anonyymi says

    Voi lääh ja lurps, mikä herkkupöytä!
    Ja kiitos, keksin tätä ilotulitusta ihaillessani vihdoin hyvän alkupalan huomisillaksi.

    Anna

    • Eikö vaan! Oli kyllä niin nannaa, niin nannaa. Toivottavasti alkupalasikin onnistui!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.