Leave a comment

Tatti jos toinenkin

Kirjatoukan aamukävelylenkin varrelta löytyy tatti jos toinenkin. Kummitäti tuli hätiin, kun alkoivat reseptit käydä vähiin sadon senkuin kasvaessa. Tässä siis teillekin terveisiä Kirjatoukan kummitädiltä!

”Tattipizza: Kauli itsetehty pizzapohja ohuiksi
pizzoiksi. Kaada keskelle oliiviöljyä ja levitä kädellä tasaisesti
reunoja lukuun ottamatta. Pinnalle ohueksi siivutettuja tuoreita
perunaviipaleita, valkosipulivoissa paistetut tattiviipaleet,
punasipulipuolikuut ja pallo mozzarellaa käsin ’litsattuna’ tasaisesti.
Pinnalle suolaa ja mustapippuria. 250-asteisessa uunissa n. 10 – 12
minuuttia. Pinnalle ohut ristikko oliiviöljyä ja maun mukaan joko
tuoretta rosmariinia tai salviaa. Eilen rosmariini voitti! Ja
Valpolicella Ripasso maistui pizzan kanssa tosi hyvin. Siitä vain
sieneen…”

J.K. Katso myös reissuversio reseptistä, oiotuin mutkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.