comments 2

Tahna moneen menoon

Artisokkatahna oli viikonlopun luottopakki. Ensin sitä syötiin simpukoiden rinnalla patongin kera, sunnuntaina se osallistui yhtäkkiä ilmestyneeseen 12 hengen noutopöytään ikäänkuin dippinä ja maanantaina sujahti vielä lounaspastan päälle, se vähä mitä hänestä oli jäljellä.

Ohjeen löysin Suvi sur le vif-blogista.

1 tölkki säilöttyjä artisokkia (250 g)
1 tölkki cannelini- tai valkoisia papuja (250 g)
Puolet lehtipersiljapuskasta
1/2 valkosipulinkynsi (laitoin 2…)
Parmesaniraastetta
1 sitruunan mehu
Oliiviöljyä

Surruuta artisokat, pavut, persilja ja valkosipuli tahnaksi, mausta sitruunalla. Pyöräytä kevyesti oliiviöljyä ja juustoraastetta joukkoon. Itse lisäsin mustapippuriakin. Koristele persiljasilpulla, vastaraastetulla parmesanilla ja vielä öljytilkoilla. Sohi leivänpalalla.

2 Comments

  1. Sait minut taas erittäin vahvasti viihdytettyä elämällänne ja teksteilläsi. Suurimmat pyrskähdykset aiheuttivat käsi, joka huulipunatoivetta heiluttaa ja (lainaus) mulkkujen kuolemisesta sukupuuttoon. Voikaa hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.