comments 10

Sinulle rakkain

Herra Kamera täytti eilen vuosia, hip hip hurraa!

Hän on vieläkin lievässä shokissa, kun viime kesänä vastapäisen kerrostalon ikkunassa roikkui lauma nuoria juhlatunnelman vallassa olevia neitejä katselemassa Herra Kameran grillauspuuhia. ”Ukkeli, hei ukkeli”, he huutelivat, ja Herra Kameralta meni tovi ymmärtää, että ukkelilla tarkoitettin häntä, urosta parhaassa iässä, pihagrillin hehkussa.

Ukkelimme on oikeasti aivan teinipojan näköinen, ja suurin huoleni onkin, että jonain kauniina päivänä minua luullaan hänen äidikseen. Onnea komistus!

10 Comments

 1. Eikun onnea ukkelille ja hänen hehkeälle vaimolleen! Meilläkin valmistaudutaan tähän suureen H-hetkeen, eli miehen synttäreihin. Lahjakassi keikkuen saavuin tänään kotiin ja rupean kasaamaan tulisia hiiliä hänen ylleen, jotta varmasti muistaa MINUN syntymäpäiväni sitten syksyllä.

 2. Minäkin täältä onnittelen! Tänä vuonna minunkin ukkeli täyttää pyöreitä, huh huh. Hirvittää jo nyt, minä kun en juhlisi synttäreitä ollenkaan, mutta hän haluaa juhlia.

  • Minäkään en juhli synttäreitä, paitsi muiden! Kiitos onnitteluista!

 3. Anonyymi says

  Tota reseptiä on pakko kokeilla! Ja onneks olkoon vaan miehellesi!

  Minä juhlin mielelläni muitten synttäreitä, mutta omat ottaa koville. En ymmärrä, miksi mulle kertyy vuosia samaan tahtiin kuin niille, jotka vanhetessaan viisastuu tai muuta semmosta. Minä kun en tunnu nopeasti kypsyvän tai seestyvän tai henkistyvän tai mitään muuta semmosta, niin hiukka epistä, että ikää sitten kuitenkin karttuu…Onkohan tämä muuten joku vuodenaika- juttu? Minulla on pari ystävääkin, jotka traumatisoituu syntymäpäivistään ja me ollaan kaikki kesäkuun lapsia.

  Lempi Sveitsistä

  • Minä olen syntynyt toukokuun viimeisenä päivänä klo 23, joten siis melkein kesäkuussa. Ja koen syviä syntymäpäivätraumoja, joten kyllä, sen on oltava joku vuodenaikajuttu. Ehkä alkukesän, siis HERÄILEVÄN LUONNON lapset eivät kertakaikkiaan voi vanheta, vaan edustavat aina uutta alkua? Ei siinä kuulkaa ehdi viisastumaan tahi kypsymään kun koko ajan vain puhkeaa kukkaan! 😀

 4. Anonyymi says

  Siis parsareseptiä pitää kokeilla. Söhräsin tän kommentin tähän toiseen kohtaan.

  Lempi taas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.