comments 2

Pieni ja hento ote

Kun Herra Kamera oli joko polttanut tai sulattanut viimeisetkin kapustat kaasuhellan reunalta, sain viimein aikaiseksi tilata muutaman uuden.

Kyllä musta on aina musta, ja näissä Dotsin keittiön pikku apulaisissa (spagettikauha, kauha ja lasta) on nätisti puuta ja silikonikahva, joten ei lipsu ote sählinkiin taipuvaltakaan kokilta!

Tänään on patapäivä, Hangon oma Julia Child (tirsk) käy Boeuf Bourguignonin kimppuun. Kunhan saa ensin hyvän ja runsaan lounaan 🙂

Mainio burgundinpadan ohje löytyy mm. blogista Maistuis varmaan sullekin.

2 Comments

    • Nooo, ruokaa se on laittavinaan, mutta savustaa samalla puuhaarukat ja sulattaa muovikauhat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.