Leave a comment

Pata kattilaa

Olen huomannut, etten ole kesäkeittiöihminen. Olen pataihminen, uuni-ihminen, juustokuorrutusihminen. Olen kuivattujen papujen ihminen. Osaan kokata vain kynttilän valossa, villasukat jalassa. Kun aurinko paistaa, luen rappusilla, kaukana kaukana kaasuhellastani.

Paitsi: jos saisin ihan oikean kesäkeittiön, siis ulkona auringossa sijaitsevan täydellisen vesipiste-hella-työskentelytaso-jääpalakone-kesäkeittiön. Sitten voisin harkita olevani kesäkeittiöihminen.

Tänä kesänä olen kunnostautunut mm. luomalla mozzarella-kinkku-tomaatti-limpun ja tekemällä sata kertaa kanttarelli-belugalinssirisottoa.

Pojan hampurilainen: Beach Bar Plagen, Hanko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.