Leave a comment

Pancake bunny

Pannukakkuaamiainen sunnuntain kunniaksi. Hesarin reseptillä tuli mainiota, peräti parasta ikinä, sanoi raati. Ehkä pupunmuotoinen annos myös vaikutti makuelämykseen ja raadin mielipiteeseen. Ja valkoiset sokeritähdet.

Kirjatoukkaa ilahduttivat pannukakkuakin enemmän herkullinen, rapea ja sopivasti sokerinen Vogue Living Australia ja sen Vive la France-teemanumero sekä kuuma maitokahvi Espresso Brutal-pavuista.

Kuohkea pannukakku

3 kananmunaa
8 dl täysmaitoa
4 dl vehnäjauhoja (laitoin osan spelttijauhoja)
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
100 gr voita

Vispaa kevyesti ensin munat ja puolet maidosta. Lisää jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Lisää loput maidot, suola ja sokerit. Sulata voi, jäähdytä hiukan ja lisää se taikinaan. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista korkeareunaisella, leivinpaperilla vuoratulla pellillä, 225 asteessa, noin puoli tuntia.

Reseptistä kiitos kuuluu siis Helsingin Sanomille.
  Pariisi-muki Mrs Jones Lifestyle Shop. Ja ai niin, terveisiä Oolongille 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.