Leave a comment

Pala aamuksi

Lauantaiaamuna aamiainen oli vähän niin tai näin, jääkaappi kurni tyhjyyttään. Tai niin me ensin luulimme. Mutta kun sitten löytyi päivän vanhaa leipää, kaksi tomaattia, yrtinjämät, pari ruoanlaitosta ylijäänyttä pekonisiivua, munia ja koppura parmesaninpala, niin juhlat olivat valmiit.

Paahda pari saksittua pekonisiivua ja vanhaa leipää valurautapannulla, paista lopuksi kyljessä pari munaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kumoa keoksi kahdelle lautaselle, lisää tomaattikuutiot (ilman siemeniä), pirskottele pari tippaa hyvää oliiviöljyä, riivi tinjaminlehtiä ja raasta kruunuksi pari ropsahdusta parmesania.

Kupliva olisi sopinut kaveriksi, mutta sitä nyt ei sentään ollut.

Facebookin puolella kysyimme, onko blogimme resepteistä ollut iloa? Oletteko poimineet jonkun jo kokeiluun? Jos niin minkä? Kysytään täälläkin.

Kirja: The Perfectly Imperfect Home, Deborah Needleman

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.