Leave a comment

Pääsiäisherkkuja

Juhlapyhäthän saavat minut perinteisesti ihan lukkoon ruoanlaittomielessä. Ahdistaa suunnitella monen päivän ruoat etukäteen, laatia listat ja tehdä isot ostokset. Syödä jotain tiettyä ruokaa, jonain tiettynä päivänä. Olen enemmänkin sellainen cucina povera-tyyppi. Oikeastaan en edes ole mikään oikea ruoanlaittaja. Enemmänkin kylmäkkö. Pilkkoja. Tomaattien kulhoon asettelija.

Tänä vuonna kuitenkin ylitin itseni. Pääsiäsiruokamme menivät ihan nappiin! Vaikka reseptit eivät teidän pääsiäistänne enää pelastakaan, jaan pari kohokohtaa seuraavissa postauksissa kuitenkin, saahan esimerkiksi balsamico-paahtopaistia, sahramirisottoa ja rahkaherkkuja syödä muulloinkin kuin pääsiäisenä.

Niiden lisäksi juhlapyhät kruunasivat Bovikin lampaanviulu, savustettu sellainen, ja se kuuluisa chili-suklaakakku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.