Leave a comment

Pääsiäisenvieton vilkas aloitus

Pitkäperjantai on ollut kaikkien aikojen lempipäiväni, mennyt jopa ohi tiistaiden. Siinähän on kaikki ainekset PYJAMAPÄIVÄÄÄÄN! Mutta nyt nämä huumaavan aurinkoiset kevätkelit (missä on räntäsade kun sitä tarvitaan?) ja yleinen synnintunnon heikkeneminen ovat aiheuttaneet sen, että jalka vippaa maallisiin iloihin jo heti aamusta.

Niinpä me sitten kävelimme jäällä, söimme lohisoppaa På Krokenissa, katsastimme ystävien uuden Hanko-kodon, jopa kilistelimme sen kunniaksi, ja lopuksi vastaanotimme liudan sukulaisia pääsiäisenviettoon.

Illallispöydässä oli savukalaa, voisulalla hyväiltyä parsaa, valkosipulin kanssa paistettuja sieniä, sitruunaista pinaattimuhennosta, paahdettuja tomaatteja ja timjamia sekä vihreä salaatti. Lammas loikkaa pöytään vasta tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.