comments 2

Kalapata tykkää tomaatista

Voi kuinka monta juttua mulla lojuu luonnoksissa, tämäkin pata on jo kesäkuulta. Onneksi reseptit eivät happane. Varhaisperunat eivät tosin ole enää niin varhaisia, mutta mukaellenhan tätä elämää muutenkin eletään, joten sillä mennään mitä on.

Alkuperäinen resepti on Glorian Ruoka & Viini-lehden sivuilta. Me lisäsimme keittoon ainakin ravunpyrstöjä ja ahven muuttui muuksi torireissulla. Muistaakseni. Hyvää oli joka tapauksessa, ja tuoksuvaa. Pistou aivan huusi päästä pöytään mukaan. Ja pannaria päälle.

2 Comments

  1. Anonyymi says

    Ihastelin reissusta palattuani useamman postauksen perä perää – ooh ja nam, nam.
    Vau myös tuolle Coté Ouest jutulle!

    Lempi Sveitsistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.