comments 4

Hilpeä marraskuu

Onneksi matkaltapaluutani seuraa kaikkien aikojen marraskuu, etten sanoisi pehmeä lasku kreikkalaisesta elämänmenosta. Osataan mekin säpinöidä, katsokaa vaikka!

Hangon Elokuvajuhlat 4.-10.11.2016.

Bokkalaset, ruotsinkieliset kirjallisuusfestarit naapurikaupungissa Tammisaaressa 9.-14.11.2016

Meidän Creative Hanko -kollektiivimme Luova Työpäivä studiolla 11.11.2016
(Poikkeuksellisesti siis ei tällä kertaa kuukauden ekana perjantaina huom. huom. huom!)

Ja sitten, tadaa:

Järjestämme hankolaisen Ravintola Makasiinin ja Suomen eteläisimmän elokuvateatterin Kino Olympian kanssa Beaujolais Nouveau-pirskeet torstaina 17.11.2016!
(Ja vähän myös pe 18.11. ja la 19.11.)

***

Beaujolais Nouveau tulee Hankoon!


Viinivuoden tärkeimipiä päiviä Ranskassa on marraskuun kolmas torstai. Silloin lasketaan markkinoille uuden sadon viini, “vin de primeur”. Beaujolaisin alueella Gamay-rypäleistä valmistettu kevyt, raikas Beaujolais Nouveau juodaan viileänä ja kulmia kurtistelematta. Vaikka nuori ja notkea viini itsessään ei olisikaan tajunnanräjäyttävää, on uuden sadon korkkaaminen ystävien kanssa hyvä syy hauskanpitoon ja herkutteluun. 

Kun torstaina 17.11. kymmenen miljoonaa pulloa ranskalaista viinikulttuuria poksautetaan auki ympäri maailmaa, nostamme maljaa myös me Ravintola Makasiinissa. 

Beaujolais-menu on voimassa myös perjantaina 18.11. ja jossain muodossa lauantaina 19.11. Lisätiedot ravintolasta.

Suomen eteläisin elokuvateatteri Kino Olympia osallistuu kekkereihin palkitulla ranskalaisella elokuvalla Tämän jälkeen
“… lempeä ja hauska tarina surullisista asioista sekä asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista.” – Kalle Kinnunen/ HIFF

Elokuva TÄMÄN JÄLKEEN (L’Avenir, Ranska, 2016)

Esitykset torstaina, perjantaina ja lauantaina 17.-19.11.2016, klo 16:30
Traileriin pääset tästä

Menu Beaujolais Nouveau
Illalliskattaus torstaina 17.11. ja perjantaina 18.11. klo 18:00

Soupe à  l’oignon – sipulikeitto
L’assiette de charcuterie – lihanleikkaajan alkupalalautanen
Ylikypsää naudanposkea ja tryffelöityä pottumuusia

Juusto
Suklaakakkua ja päärynäterriiniä
Puoli pulloa uuden sadon viiniä

50 eur/ hlö 

Pöytävaraukset suoraan ravintolaan: 019 248 4060

Olisi ihan hirmuisen hauskaa nähdä teistä jokunen kanssamme kilistelemässä?  


Yhteistyössä: Ravintola Makasiini, Kino Olympia, Kirjatoukka & Herra Kamera Blog

4 Comments

  1. Anonyymi says

    Ihanaa meininkiä teillä tulossa!
    Olen suunnitellut marraskuulle matkaa laineille ja muuta härdelliä pimeää taltuttamaan.
    Ajatuksissa mukana♡

    Jos olet vielä auringon äärellä–Joko teit kaikki vielä toisin ? =)

    Nikadora

    • No vitsi en tehnyt! Olisi pitänyt vähän irrotella enemmän!
      Hyvää marraskuista matkaa sulle <3

  2. Anonyymi says

    En kestä, en kestä, en kestä, kun en pääse syömään teidän kanssanne tuota herkullisen kuuloista menyytä. Ja tuo Makasiinin interiööri..Totuuden nimissä on sanottava, etten ole oikein koskaan päässyt mukaan tuohon Beaujolais- hössötykseen, mutta kyllä mä nyt sitä puoli pullollista voisin hyvässä seurassa maistella!

    Belgian Lempi

    • Beaujolais-hössötys on just mitä maraskuu tarvitsee 🙂 Olisitpa täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.